Att andra företag liftar lite på IKEAs genomslagskraft är ju inget nytt, är väl det mest kända exemplet, och jag tycker att det är en win-win-situation för alla inblandade. IKEA kan sälja möbler till lite kräsnare kunder som sen kan sätta en annan prägel på dem, “haka på-företagen” har en potentiellt enorm kundkrets och vi konsumenter kan inreda lite mer fantasifullt utan att ruinera oss.

Häromdagen upptäckte jag , som gör luckor, handtag, ben och sidoskivor till IKEAs skåp och förvandlar dem till oigenkännlighet. Visst, vissa modeller påminner kanske en smula för mycket om till exempel -möbler för att det ska kännas riktigt bekvämt, men det finns nog med olika alternativ för att undvika kopiekänslan. Att allt är tillverkat i Sverige hamnar också på kontot. Sen är det förstås en avvägningsfråga om man vill lägga flera tusen på att pimpa sin IKEA-möbel, eller spara pengarna och lägga dem på ett dyrare möbelköp istället. För den nyfikne med vägarna förbi Stockholm så ska det gå att kika på produkterna live i fram till mitten på april och för den köpsugne är det bara att klicka loss i .

Superfront for IKEA – Tsoydesign.se

Superfront for IKEA – Tsoydesign.se

Superfront for IKEA – Tsoydesign.se

Superfront for IKEA – Tsoydesign.se

Superfront for IKEA – Tsoydesign.se

Superfront for IKEA – Tsoydesign.se

Superfront for IKEA – Tsoydesign.se

 

Translation: Superfront sells doors, handles, legs – everything you need to transform your IKEA cabinets. Some of the designs remind me a bit too much about other designers’ work, but there are still enough options to avoid that resemblance.

#Etiketter
BemzIKEASuperfront

3 kommentarer

///////////////
 1. Erica

  Superduperälskar´t!! Åh, så fint!! Men är det jag som inte helt klickar rätt, eller görs de inte till FAKTUM-stommarna (kök), bara till BESTÅ och PAX?

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Erica: På startsidan står det att de görs även för Faktum, så det ska finnas?
   Nina: Haha!

   0
 2. nina

  Fan va du är fin nu som tipsar om detta när jag PRECIS behöver hitta en sån här sida. TACK!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .