Banner

I år finns det inte riktigt tid att påskpyssla i det Soxboska hemmet – jag gullar med mina nyfödda guldägg och njuter virtuellt av vad andra bloggare pysslar ihop istället. Och så finns ju Pinterest! I år föll jag för alla kreativa äggdekorationer som gjorts med vanliga tuschpennor – snabbt, lätt och minst lika kreativt som mer avancerade projekt. Klicka på bilderna för att komma till källan!

Sharpie Easter Eggs – Tsoydesign.se

 

Sharpie Easter Eggs – Tsoydesign.se

 

Sharpie Easter Eggs – Tsoydesign.se

Sharpie Easter Eggs – Tsoydesign.se

Sharpie Easter Eggs – Tsoydesign.se

 

Sharpie Easter Eggs – Tsoydesign.se

Translation: I don’t really have time to do any Easter craft projects this year, with the newborn twins to take care of. So I’ll be enjoying everybody else’s projects instead! And there’s always Pinterest to browse for ideas – here are a few Sharpie based Easter projects to try out. Just click on the images for the source. Happy Easter!

#Etiketter
Pinterest

En kommentar

///////////////
  1. Jenny - Hemtrender

    Ja visst är en Pinterest en fantastisk inspirationskälla, fin samling du gjort!

    Ha en underbar påsk,
    Jenny

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.cl24.com.ua

apach.com.ua/shop/category/barnoe-oborudovanie/kofemolki