Banner

Vilken tur jag har som har det jobb jag har – det är ju inte alla som får stövla in i främlingars hem och fråga ut dem om var alla fina möbler och saker kommer ifrån. Att göra hemma hos-reportage är nog bland det roligaste man kan pyssla med som inredningsnörd. Emma Frisk bor till exempel i en väldigt speciell lägenhet där alla rum ligger i fil, och tidigare i år hälsade jag och Amelia på hos henne. Se alla bilderna hos Amelia eller i pappersform i senaste numret av c/o Hanna & Amanda, och njut av vintagedelikatesser i parti och minut!

Home tour: Emma Frisk (photo by Amelia Widell) – Tsoydesign.se Home tour: Emma Frisk (photo by Amelia Widell) – Tsoydesign.se

Translation: This vintagefilled home belongs to Emma Frisk, and earlier this year I visited her to do a home tour for a magazine.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.tsoydesign.com.ua/interiors/interer-restoranov/

http://seotexts.com/kontent-dlya-sayta/