Banner

Dags för ny bloggrunda, med sånt jag snappat upp den senaste tiden som jag tror skulle kunna intressera fler. Flitiga bloggsurfare har säkert upptäckt ett och annat av inläggen på egen hand, så för er får det helt enkelt bli favoriter i repris. Trevlig måndagsläsning!

Lotta Agaton's Milan 2013 – Tsoydesign.se
Nu utlovade jag i och för sig att bloggrundan inte i första hand skulle innehålla sånt som är omskrivet i alla bloggar, men vem kan motstå Lotta Agatons ljuvliga Milanorapport i form av iphone-snapshots även om vi redan läst om den lite överallt? Mer sånt Lotta!


Livet hemma gör en sänggavel av ihopsydda kuddar och en gardinstång – rackarns snyggt, enkelt och billigt för den som vill ha en mjukt stoppad gavel utan att ge sig på ett större DIY-projekt eller investera i en dyr färdigproducerad. Charmigt dessutom!

The Socialite Family
Nya favoritsajten The Socialite Family bjuder på The Selby-aktiga bilder på coola familjer och deras hem. Snyggt, inspirerande och personligt!

Vintageparty.se – Tsoydesign.se
Jag ligger lite efter med tanke på att releasepartyt ägde rum redan den 10:e, men bättre sent än aldrig! Fina Emma ( i gungan på bilden) som jag hade nöjet att jobba med på tidningen Glamour för en massa år sen och hennes lika välklädda vänner Louise och Linda har byggt grunden till sitt kommande vintageimperium genom att ge ut fina boken Vintageparty och lansera en matchande sajt full med festtips. Jag fick hem ett ex av boken häromveckan och vill nu inte göra annat än att ordna fester med vintagetema. Perfekt för er som planerar bröllop, dop, midsommarfester och andra kalas. Nu längtar jag tills Vintagefabriken slår upp portarna på riktigt!

Landinskan paper bags (Whitestyle.se) – Tsoydesign.se

Efter den enorma hajpen kring Mercis nya onlinebutik så får man ju säga att Landinskans satsning på papperspåsar ligger helt rätt i tiden. Och snygga är de ju, det riktigt kliar i hemklickarfingret …

Translation: Blog roundup of the week!

#Etiketter
DIYsänggavel

En kommentar

///////////////
  1. Vanessa D

    Cool blog!! Wonderfull inspirations!! So clear!!

    Kisses from Spain!

    http://stylelovely.com/miticaillustrations/

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


steroid-pharm.com

http://misterroof.net