Banner

Så här i anti-slit-och-släng-tider känns designklassiker inte bara som snygga utan även smarta köp. Med det sagt så kan det ibland kännas begränsande då många klassiker bara produceras i en färgskala som inte riktigt är up to date med rådande trender. Men på sistone tycker jag det blivit bot och bättring på den fronten – allt fler lampklassiker finns nu i ny färgställningar, och ett av de bästa exemplen är Bestlites mässingsvarianter.

Louis Poulsen har fattat galoppen och lanserar sin PH5 som en ny kollektion under namnet Contemporary, där designen är densamma men färgskalan ny. Schnygga, eller vad säger ni?

Louis Poulsen PH5 lamp Contemporary – Tsoydesign.se Louis Poulsen PH5 lamp Contemporary – Tsoydesign.se

Translation: Design classics are not just stylish but also great buys in regards to your economy as well as the environment. But sometimes they can do with an update colourwise, like Bestlite with brass fixtures. Louis Poulsen has the same idea, releasing their classic PH5 lamp in new colours in a collection called Contemporary.

#Etiketter
ArtillerietBestlite

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Узнайте про интересный интернет-сайт , он рассказывает про видеодомофон цена https://sledoc.com.ua/domofony/videodomofon-kupit-kiev/
http://swiss-apo.com

цены на строительные работы