Banner

Nog för att jag oftast väljer vita (“Stockholmsvita”) väggar själv eftersom jag tycker att det är enklast att utgå från, men i sovrummet har jag grå väggar och det gör faktiskt väldigt mycket att bara lämna den vita, trygga sargen och ta ett (i det här fallet mycket litet) kliv åt ett annat håll på färgkartan. Den här tjusiga läggan som Sara Landstedt plåtat för senaste numret av Plaza Interiör visar hur mycket det lilla klivet kan göra – framför allt kommer de grafiska affischerna mer till sin rätt!

Lägenheten tillhör bloggaren Lina Johansson.

A home from Plaza Interiör – Tsoydesign.se A home from Plaza Interiör – Tsoydesign.se

Translation: Like most people I usually go for white walls, but in the bedroom I chose grey and I really think it makes a difference. Like in this home from Plaza Interiör.

 

#Etiketter
Plaza interiör

2 kommentarer

///////////////
 1. Camilla

  Hej Maria,

  Har försökt att skicka kommentar, tekniskt fel hoppas inte flera stuckit iväg;-). Tack för inspiration bortom kritvitt och pastelligt. Idag är det grått och åskväder ute, april minsann, men i det grå kommer vårblommorna, som scillorna de blå, så starkt fram. Jag tycker mycket om färgerna i ditt sovrum du länkat tidigare, som den smaragdgröna sammeten i sänggaveln, lovely!

  Jag har själv gjort om vårt 50-talssovrum förra året från kalt ljusgrå till mörkt blått, lite asiatiskt inspirerat. Har aldrig sovit så gott som i detta mörkt vilsamma rum. Idag har jag ett inlägg på min blogg (www.stilitiden.se) om “Blue Mood” med lite glänt till vårt sovrum (http://stilitiden.se/2013/april/in-the-blue-mood.html) om du vill kika in.

  Ha en skön vårlördag,
  Camilla

  0
 2. my scandinavian home

  Grey is a great colour. In our last apartment we had a fairly dark grey in the hallway and everyone who walked in said ‘wow’ the moment they stepped in the door. I haven’t managed to achieve that in my new home….perhaps I need to add a lick of grey?! Have a lovely weekend. /Niki

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.bestseller.reviews/safety-on-the-highest-level-five-best-retractable-baby-gates-nowadays/

Вы можете 220km.com.ua в любом городе.
гинекология киев