Banner

Vissa saker blir man mer än lovlig kräsen när man jagar. Stringhyllor är en sån grej för mig, jag äger inte en enda, främst för att jag 1) vill hitta en med exakt rätt mått i bra skick och framför allt att 2) jag vill FYNDA den. Inte betala överpris på stockholmsk vintagebutik, utan snava över den på någon släktings vind, i en sopcontainer på gatan eller till riktigt minipris på sommarloppis. Hittills har det inte hänt, alltså äger jag ingen stringhylla.

Hittills har jag också varit lite anti att köpa en nyproducerad, även om de är snygga, men efter att ha sett denna vita hos Varpunen börjar jag krokna lite i min övertygelse. Vitt mot vitt är inte dumt!

String shelf (Varpunen) – Tsoydesign.se

Translation: I love String shelves, but since I don’t want to pay too much for a vintage one I haven’t got one yet. This white one is not vintage, but it looks great against a white wall.

#Etiketter
String

13 kommentarer

///////////////
 1. Linn

  Superfint, förstår att du börjar krokna 😉

  0
 2. CAISA K.

  Ja, de är så vackra!
  Själv köpte jag mig en liknande variant hos Ikea,
  men visst string är alltid string!

  Ha en toppenfredag!

  0
 3. Ulrika

  Hm, vi har en vägghängd som vi ska göra oss av med, original. Intresserad?

  0
 4. pilotfrun

  En sån vit har jag (och en annan vintage:) och jag har haft den mot en vit putsad vägg. Supersnyggt med vitt mot vitt!! Tycker du ska slå till!
  Kram
  Rebecca

  0
 5. Susanne

  Ja visst e de fina, jag har min vitvita i badrummet, love it! Men dragspelslampan….vill ha!!! Vart hittar jag den tro?

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Susanne: Misstänker att den är ett loppisfynd? Jag brukar i alla fall se gott om dragspelslampor på tex Antikmässan, så en sån ska du nog kunna hitta nånstans!

   0
 6. Cecilia

  hihi…jo, jag började med precis samma inställning som dig och hade dessutom tur… först fångade jag in en vacker från makens farmor och sedan fick jag fyra (!!!) stycken från en jobbarkompis när han flyttade sin mammas prylar (jag looovar – jag berättade nogsamt vad de gick för men han bara skakade på huvudet och var bara glad över att någon skulle uppskatta “skräpet” :)). Nu har jag följt upp med pocketstring också och jag tycker ändå att det är rätt fint; att kombinera gamla “äkta” med de nya!

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Cecilia: Grattis till kapen! Och jag håller med, att mixa nya och gamla känns som en bra väg att gå!

   0
 7. Lovina

  Jag har inte gjort många loppisfynd i mitt liv, tyvärr. Men en dag kom maken hem med 3 hyllor som han hittat i en källare på jobbet som skulle rensas. Men inte det där stringhyllor, hade han frågat kollegan. Ingen aning svarade kollegan, ta dem om du vill ha dem, annars kastar vi dem. Nu hänger den i köket vid fikahörnan. Finfin!
  Vilken tur att min man börjat se saker “med mina ögon”… 😉
  Sonen fick en ny pocket när vi flyttade in i huset. Perfekt i barnrummet.

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Lovina: Åhh, det är ju PRECIS så jag vill att det ska gå till! Men det händer visst aldrig mig, bara andra … 🙂

   0
 8. Om Ett Hus

  Jag har också funderat ett tag på att köpa en vit. Jag tycker de är så oerhört snygga! 🙂 Men för mig får det nog bli nyproduktion. Ha det gott!

  0
 9. Pingback:An alternative to String | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


buysteroids.in.ua

http://buysteroids.in.ua

оправа для очков купить