Banner

Den här snygga läggan är till salu via Stadshem, och förutom sedvanligt snygga detaljer som trägolv, kakelugn och tunnelbanekakel så gillar jag köket lite extra med strama vita luckor som kontrast mot träväggen (som jag inte kan utröna om den är äkta eller om det är en av Piet Hein Eeks tapeter, men förmodligen det senare med tanke på köksbordet). Den lilla snutten framtagen tegelvägg blir som ett konstverk på väggen – en annan snyggodetalj värd att notera. (Via Landinskan.)

Apartment for sale (Stadshem) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Stadshem) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Stadshem) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Stadshem) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Stadshem) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Stadshem) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Stadshem) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Stadshem) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Stadshem) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Stadshem) – Tsoydesign.se

Translation: Apartment for sale – I really love the contrasts in the kitchen between the clean whites and reclaimed wood. Love the exposed brick wall as well!

 

6 kommentarer

///////////////
 1. https://www..com/NordicDesignHub

  Det är ju i för sig snyggt. Men lite väl vitt och finns det tillräckligt med karaktär?Den enkla stilen är förenlig med Norden men vore det inte skönt med lite mer färg i vardagen, eller lite mer udda föremål. Det skulle bryta ifrån den sociala normen, vilket vi svenskar inte brukar göra :-), men nya trender verkar inkludera mer kulör och karaktär. Dags att följa den trenden kanske. Grönt är årets färg.

  0
 2. Pingback:Making Space | Havenly

 3. Pingback:Fusion Kitchen ‹ Bungalow5

 4. Elna

  Kökets trävägg är äkta. Det framgår av lägenhetsbeskrivningen:

  “Mot hallen har väggens plankor frilagts och dess rustika känsla accentuerar kökets stilrena intryck på ett snyggt sätt.”

  🙂

  0
 5. Pingback:minimalism: pause before you purge | Lisa at Home

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


adulttorrent.org/search/Compatible

солнцезащитные очки купить