Banner

Via Amelia fick jag nys om galet snygga bostadsprojektet Karlavägen 76 från Oscar Properties, som inte verkar kapabla att misslyckas just nu. Snacka om drömboende! Att lägenheterna kostar i runda slängar 6–22 miljoner kräver köpare med tjocka plånböcker, men inspirationen är ju gratis. Varsågoda – Karlavägen 76.

Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se Karlavägen 76 (Oscar properties) – Tsoydesign.se

Translation: A new project by Oscar Properties in Stockholm – Karlavägen 76. Super expensive, but oh so pretty.

En kommentar

///////////////
  1. Camilla/Stilitiden

    Ja, mycket snyggt, inte har man sparat på detaljer eller sten, vackert!

    Camilla/Stilitiden

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


best-cooler.reviews

https://showroom-kiev.com.ua

https://danabol-in.com