Minns ni min fäbless för orange? Well, tro det eller ej, men den har faktiskt ebbat ut de senaste åren. Och sakta men säkert ersatts av vad som sedan visade sig bli Pantones färg för 2013 – smaragdgrön. Det började nog med mina köksstolar och det senaste exemplet är ju sänggaveln, och än har jag inte tröttnat. Så när jag hittade s fantastiska  för (plåtat av Kristiina Kurronen) på tema grönt bankade blogghjärtat lite extra hårt och jag måste förstås pynta bloggen med bilderna. Det här tror jag mer på framöver – stilkrockar som mellan de kitschiga brodyrkuddarna i rottingsoffan och den alltid lika snygga AJ-lampan. Och så färg – hurra!

Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Tsoydesign.se Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Tsoydesign.se Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Tsoydesign.se Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Tsoydesign.se Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Tsoydesign.se Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Tsoydesign.se

Translation: Love these pics styled by Susanna Vento and photographed by Kristiina Kurronen for Deko – and they feature my new favourite colour, emerald!

En kommentar

///////////////
 1. Camilla/Stilitiden

  Underbart!

  Älskar smaragdgrön och den här stylingen är riktigt snygg. Har också lite svårt för grälla sommarfärger, men skogsgrön tillsammans med andra färger, svagt pastelliga som starka, blir en fin färgkombo. Lite som mörkt grått tar upp och dämpar ner snyggt starkare nyanser och pasteller.

  Min mormor “tvingade” mig ha smaragdgröna medaljongtapeter som liten, då inte så poppis…men hon sa det var bra för själen, och hon har lite rätt. Tar in trädgårdsskänslan och naturen. Och idag är jag vurmar jag själv för färgen…

  Ha en skön dag!
  Camilla/Stilitiden

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.yarema.ua/curtaine/yaponskie-shtory

шторы от солнца

международные грузоперевозки