Banner

Patricia Urquiola är en riktig favorit för mig (och starstruck-faktorn var stor när jag träffade henne tidigt i våras), så jag är inte alls förvånad över att jag hajade till så fort jag såg bilderna på hennes nya kakelkollektion Mutina Azulej för australiensiska Academy Tiles.Nio mönster som kan komponeras på 27 olika sätt och som dessutom finns i tre olika färgställningar – så vansinnigt snyggt och så oerhört svårt att välja! Det kliar i fingrarna att gå på Urquiolaspåret till vårt nya badrum, men beslutsångesten skulle bli monumental – det är nog bäst att jag håller kvar vid mitt nuvarande val istället … (Via Bloesem.)

Mutina Azulej tiles by Patricia Urquiola for Academy Tiles – Tsoydesign.se Mutina Azulej tiles by Patricia Urquiola for Academy Tiles – Tsoydesign.se Mutina Azulej tiles by Patricia Urquiola for Academy Tiles – Tsoydesign.se Mutina Azulej tiles by Patricia Urquiola for Academy Tiles – Tsoydesign.se Mutina Azulej tiles by Patricia Urquiola for Academy Tiles – Tsoydesign.se Mutina Azulej tiles by Patricia Urquiola for Academy Tiles – Tsoydesign.se

Translation: Love, love, LOVE the new tile collection by Patricia Urquiola for Academy Tiles! Sooo pretty, I almost think I should change my plans for our new bathroom to incorporate these … 

2 kommentarer

///////////////
 1. I huvudet på Elvaelva

  Ja jösses, det här var riktigt, riktigt fint! Hon är grym Patricia – alltid. Tack för tips.

  0
 2. Blogg by Maliin Stoor

  Underbart!!!

  Vilka mönster!
  Fantastiskt cool!

  //Maliin

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.rbt.com.ua/dizajn-trexkomnatnoj-kvartiry/

www.rbt.com.ua