Banner

Även om barfotalivet fjärran från trender och produktnyheter faktiskt är helt underbart så är det inte utan att det kliar lite i fingrarna att få surfa loss när man väl kommer hem. I synnerhet som vi ska flytta och vårt nuvarande möblemang i princip har helt fel mått, vilket gör att vi just nu förser Blocket med nya annonser på löpande band och istället spanar efter ersättare.

Nu förstår jag ju att många av er inte alls varit lika avkopplande urkopplad som jag de senaste veckorna så det är mycket möjligt att Tsoydesign kommer att bestå av old news för er framöver, men jag kan ändå inte låta bli att visa upp lite favoriter ur höstutbudet. Först ut: H&M Home.

H&M Home fall 2013 favourites – Tsoydesign.se

H&M Home fall 2013 – Tsoydesign.se H&M Home fall 2013 – Tsoydesign.se H&M Home fall 2013 – Tsoydesign.se H&M Home fall 2013 – Tsoydesign.se H&M Home fall 2013 – Tsoydesign.se H&M Home fall 2013 – Tsoydesign.se H&M Home fall 2013 – Tsoydesign.se H&M Home fall 2013 – Tsoydesign.se

Translation: Even though I really LOVED being offline for a few weeks I can’t help feeling almost giddy with excitement looking through all the fall news, especially since I’m moving soon and will need some new stuff. So even though some of this is old news to you, I just have to post some of my season favourites.

#Etiketter
H&M Home

2 kommentarer

///////////////
 1. Nilla Tankebubblor

  Mycket fint där! Jag gillar färgskalan.

  0
 2. Jenny - Hemtrender

  Jag håller med dig, visst är det alltid lika kul att gå igenom inboxen och bläddra igenom höstens nyheter och se trender och säsongens färger.. märkligt det där!:)

  Ha en fortsatt fin sommar,
  Jenny

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://apach.com.ua

одеяла детские киев

витамины опти мен