Banner

Den här lilla lägenhetspärlan ligger i Berlin och är inredd av Studio Oink och jag gillar alla de olika varianterna av blekt trä och plywood – ljust utan att nödvändigtvis vara vitt. Vitlaserad (?) plywood var något nytt för mig också, en spännande idé även om det väl som alltid stannar på idéstadiet när det handlar om plywood i stora mängder. Det ser häftigt ut på bild, men jag misstänker att det är få som faktiskt realiserar hela plywoodprojekt på riktigt? (Via Style files.)

Berlin apartment by Studio Oink – Tsoydesign.se Berlin apartment by Studio Oink – Tsoydesign.se Berlin apartment by Studio Oink – Tsoydesign.se Berlin apartment by Studio Oink – Tsoydesign.se Berlin apartment by Studio Oink – Tsoydesign.se Berlin apartment by Studio Oink – Tsoydesign.se Berlin apartment by Studio Oink – Tsoydesign.se Berlin apartment by Studio Oink – Tsoydesign.se Berlin apartment by Studio Oink – Tsoydesign.se

Translation: This pale Berlin apartment beauty is by Studio Oink. I really love the use of different kinds of pale wood and plywood.

 

#Etiketter
Studio Oink

3 kommentarer

///////////////
 1. House Of Bulldogs

  Nydelig leilighet, sart og vakker. 🙂

  0
 2. Sanna

  Fint på bild, ja. Men vem skulle få för sig att ha kryddor i en låda under en bänk på golvet? Jag gillade plywooden, dock.

  0
 3. Nissan

  Snyggt! Även om jag själv skulle längta efter lite färg, så gillar jag det ljusa, träet, och hela kompositionen liksom…

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


best-cooler.reviews/orion-coolers-review/

https://buysteroids.in.ua

ремонт новострой