Banner

Nej, Trend Zone har inte flyttat tillbaka som jag hoppades på – men jag har faktiskt vant mig nu och det är rätt skönt att smyga iväg längst bak och kika på trendutställningen i lugn och ro (här är aldrig särskilt trångt). Årets utställning i regi av Svenska moderådet heter Kub-ism av uppenbara skäl och presenterar fyra trender: Eklekticism (stilblandningar), Formalism (former förstås), Maximalism (“less is a bore”) och Materialism (ytor, strukturer och spännande material).

Och det är ingen tvekan om att more is more just nu. Både Eat, Meet, Enjoy-kaféet och Trend Zone fullkomligen sprakar av färger och former. Återigen mer kul än snyggt i mina ögon, men efter de senaste årens grafiska minimalism är det rätt skoj att beskåda detta fyrverkeri av kulörer och kitsch.

Kub-ism exhibition at Formex Trend Zone – Tsoydesign.se Kub-ism exhibition at Formex Trend Zone – Tsoydesign.se Kub-ism exhibition at Formex Trend Zone – Tsoydesign.se Kub-ism exhibition at Formex Trend Zone – Tsoydesign.se Kub-ism exhibition at Formex Trend Zone – Tsoydesign.se

Translation: This year’s trend exhibition at Formex is called Kub-ism (Cube-ism), and displays four trends. Less is a bore, right?

#Etiketter
Formex

3 kommentarer

///////////////
 1. Hanna

  Tack för bra och inspirerande Formex-uppdatering både här och på Instagram. Uppskattas verkligen av såna som mig som inte hade möjlighet att njuta av mässan på plats!

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Tusen tack Hanna, jag uppskattar verkligen att du tar dig tid att skriva det också – det har varit så fasligt tyst i kommentarsfältet här efter sommaren att jag undrar var ni är (fast jag ser på statistiken att ni visst är på plats). Det är alltid roligare att blogga när man får lite respons!

   0
 2. Moniek from Mikkili online design

  Such a pity we didn’t visit Formex this year. Thank you for giving us some insides about the trend zone.

  http://www.mikkili.com/home-en

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


best-mining.com.ua