Banner

Jag säger som Frida – man känner sig sällan så uråldrig som när man blir nominerad till en Veckorevyn Blog Award, men det är ju en smickrande ålderdom i så fall och självklart är jag glad att hamna i så här fint sällskap. Jag har blivit nominerad tidigare men aldrig vunnit, så även om jag misstänker att storleken har viss betydelse i sammanhanget och jag alltså knappast har någon chans så blir jag jätteglad om ni ids klicka er in här och lägga en röst.

Trevlig onsdag på er – själv ska jag flytta idag!

veckorevyn-blog-award-husligheter

Translation: Tsoydesign is nominated for a Veckorevyn Blog Award! I would really appreciate your vote of course – here!

#Etiketter
Veckorevyn

6 kommentarer

///////////////
 1. Nissan

  Grattis till nomineringen! Jag har följt din blogg i ganska många år nu och tycker den är väldigt inspirerande.
  Något som dock stör mig lite är att pilknappen längst ner på sidan leder till “sista/äldsta” sidan och inte till “nästa” sida. Har hänt fler än en gång att jag trott jag tryckt på “nästa” och sen börjar gå igenom flera år gamla inlägg 🙁
  Bara en väldigt liten synpunkt 🙂

  0
 2. Amanda

  Stort grattis Maria! var inne och försökte rösta men fick gång på gång felmeddelandet “Något gick fel! Försök igen”, hoppas det löser sig så jag kan rösta.

  0
 3. Anna

  Åh! Nu börjar jag få abstinens efter dina inlägg!
  Leta dig ut ur flyttkaoset, jag behöver höstinspiration!! 🙂

  0
 4. Duka Upp!

  Grattis! Det är inte alltid störst som är bäst, kom ihåg det. Och trevlig flytt 🙂

  0
 5. Emma

  Grattis till nomineringen. Som en liten input i över hur “stor” din blogg är så vill jag bara säga att våra utbildare inom Mio Inredning tipsar om just din blogg för trender och inspiration.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://adulttorrent.org

У нашей фирмы классный веб сайт , он рассказывает про http://220km.net.