Nuuuuu funkar nätet igen, hurra! Ni anar inte vilken abstinens jag haft, ojojoj… Det enda som varit bra med obefintlig uppkoppling är att jag haft tid att inreda barnrummet i vårt nya hus och mitt i pysslandet landade ett pressmeddelande som kommer att göra Sveriges hippaste lattemammor överlyckliga.

18 oktober lanseras nämligen barnmodemärket med bland annat sängkläder till småttingarnas rum! Produkterna utlovas vara GOTS- och Fair Trade-märkta med ekotänk hela vägen, inga allergiframkallande gifter och annat skräp (vilket förstås är det minsta man kan kräva av babytextilier) och Mini Rodinis superfina tryck pryder så klart även hemkollektionen. För Stockholmspäron går det bra att shoppa i Mini Rodinis butiker, bor man utanför huvudstaden är det som gäller.

Det här blir en rejäl hit misstänker jag, och eftersom jag själv haft svårt att hitta roliga sängkläder till spjälsängen får det bli en liten applåd från min sida!

Mini Rodini Home Collection – Tsoydesign.se

Translation: FINALLY! I have Internet access again! The only good thing about being offline is that I’ve had time to decorate my kids room in the new house, and in the middle of doing that I got a press release about children’s fashion brand Mini Rodini’s upcoming home collection. 

#Etiketter
Mini Rodini

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


http://nissan-ask.com.ua/

https://rbt.com.ua/maljarnye-raboty/

avana