Banner

Att Iittala satsar mer på inredning har väl knappast gått någon förbi, och i samma veva har ett nytt showroom tagit form i en charmig lägenhet med en lite hemlig ingång från den kullerstenlagda bakgården bakom Iiittalabutiken på Södermalm i Stockholm. Lägenheten är inte öppen för allmänheten, men kommer garanterat att bli skådeplats för diverse produktlanseringar framöver så håll utkik i bloggrapporterna efter kommande pressträffar …

När jag fick ett erbjudande om att få “låna” lägenheten och ha den helt för mig själv ett par timmar kunde jag inte låta bli att tacka ja – att få gå runt ostört och kika och fota utan att behöva väja för övrig journalist- och bloggkår är ju väldigt tacksamt. Med tanke på de senaste veckornas uppkopplingshaveri så passade jag dessutom på att slå två flugor i en smäll och bokade in ett spån- och planeringsmöte i denna kreativa miljö – med mina två små minibossar som höll hov på golvet under tiden. Effektivitet som i en liten Vitriini-ask!

Iittala's showroom apartment in Stockholm – Tsoydesign.se Iittala's showroom apartment in Stockholm – Tsoydesign.se Iittala's showroom apartment in Stockholm – Tsoydesign.se Iittala's showroom apartment in Stockholm – Tsoydesign.se Iittala's showroom apartment in Stockholm – Tsoydesign.se

Iittala's showroom apartment in Stockholm – Tsoydesign.se

Iittala's showroom apartment in Stockholm – Tsoydesign.se

Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Translation: Finnish design brand Iittala has opened a new showroom in a cosy apartment in Stockholm. I got the chance to have it all to myself for a couple of hours and decided to have a meeting there – perfect when you have two babies in tow, they could play on the floor while I worked. The apartment isn’t open to the public, but will surely be the location for upcoming press events.

#Etiketter
Iittala

En kommentar

///////////////
  1. Camilla/Stilitiden

    Åh vad kul att se! Dig väl förunnad med en exklusiv egentitt. Så fick vi se fina bilder.

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.onlyyou.od.ua/services/epilyatsiya/laser/

на сайте

karter-kiev.net/zaschity-kartera/hyundai-53.html