Banner

Så fort det blir höst kastar jag alla trendrapporter åt sidan (år efter år) och dyker in i brittiska Toasts höstkatalog och bara myyyyser. Jag köper inget, utan bara tittar. Det finns nämligen inget annat företag som lyckas så väl med att förmedla den där perfekta höstkänslan, jag vill bara krypa upp i soffan med en kopp te och förkroppsliga nån slags höstklyscha från topp till tå. Årets katalog är inget undantag – mys med mig nu hörni!Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se Toast autumn/winter 2013 – Tsoydesign.se

Translation: Every fall I do the same thing – ignore trends for a while and just enjoy the autumn catalogue from British brand Toast. Everything looks so cosy, I just want to snuggle up in my sofa and drink tea …

#Etiketter
Toast

3 kommentarer

///////////////
 1. Eva, Tinibelli

  Tack för att du delar med dej! Verkligen en inspirationskälla!!! Kanske kan få t.o.m. med mig att acceptera att hösten är här? 😉
  Ha en härlig fredag!
  Kram Eva, Tinibelli

  0
 2. STILITIDEN

  Ja, verkligen inspirerande. Jag tycker i och för sig trendspaning livar upp, men inget är som en skön bild där man liksom bara fastnar och njuter:)

  0
 3. Pingback:Höstkänslor med Toast AW13. | Volang

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://salon-svadebny.com.ua

unc-mps.com.ua

http://magazinpoliva.kiev.ua