Banner

Antalet zoodjur av trä bara växer – Rosendahls apor, taxar och flodhästar (med flera), Hoptimister, Vitras L’Oiseau, Architectmades Bird och Duck/Duckling … Rena rama Noaks ark i rökig ek och massiv lönn.
Själv har jag “bara” två Bojesen-apor här hemma, men jag föll verkligen pladask för Normann Copenhagens kommande lilla Ducky och det är inte omöjligt att en grå liten fågel får flytta hit när vintern kommer. Hoptimist lanserar också en “nyhet” – Hans Gustaf Ehrenreichs sista hoptimist från 1972. Den ståtliga giraffen passar väl fint i vilket träzoo som helst!

Ducky by Normann Copenhagen and Hoptimist Giraffe – Tsoydesign.se

Translation: Soon there will be possible to add two more animals to your private wooden zoo. My favourite is Ducky by Normann Copenhagen, preferrably in grey, but I really like Hoptimist’s giraffe as well!

4 kommentarer

///////////////
 1. STILITIDEN

  Jättefina, har inte sett de här förut, tack för tips:) Tycker också mycket om danska Oyoys kanin Rabbit Nature, men jag gissar du sett den (annars; http://oyoy.dk/produkter/19-all-products/76-rabbit-nature/). Oyoy hade ju en fin monter på Formex. Rabbit har börjat säljas i Sverige nu och jag tycker den är – precis som dina tips – bra exempel på fin sak till barnen som inte är för dyr och som tål att fint stå framme. Och som barnen kan ta med sig långt senare i den där flytta-hemifrån-boxen:)

  Ha en skön söndag!

  0
 2. Älskar Normann Copenhagen

  Bra tips! Älskar förresten Normann Copenhagen 😉

  0
 3. Claire

  Love Ducky from Normann Copenhagen. Hope they sell them soon at Mikkili
  http://www.mikkili.com/home-accessories/catalog/normann-copenhagen/

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


profshina.kiev.ua/premiorri

табак щербетли

https://buysteroids.in.ua