Antalet zoodjur av trä bara växer – Rosendahls , och  (med flera), , Vitras , Architectmades  och  … Rena rama Noaks ark i rökig ek och massiv lönn.
Själv har jag “bara” två Bojesen-apor här hemma, men jag föll verkligen pladask för s kommande lilla  och det är inte omöjligt att en grå liten fågel får flytta hit när vintern kommer. lanserar också en “nyhet” – Hans Gustaf Ehrenreichs sista hoptimist från 1972. Den passar väl fint i vilket träzoo som helst!

Ducky by Normann Copenhagen and Hoptimist Giraffe – Tsoydesign.se

Translation: Soon there will be possible to add two more animals to your private wooden zoo. My favourite is Ducky by Normann Copenhagen, preferrably in grey, but I really like Hoptimist’s giraffe as well!

4 kommentarer

///////////////
 1. STILITIDEN

  Jättefina, har inte sett de här förut, tack för tips:) Tycker också mycket om danska Oyoys kanin Rabbit Nature, men jag gissar du sett den (annars; ). Oyoy hade ju en fin monter på Formex. Rabbit har börjat säljas i Sverige nu och jag tycker den är – precis som dina tips – bra exempel på fin sak till barnen som inte är för dyr och som tål att fint stå framme. Och som barnen kan ta med sig långt senare i den där flytta-hemifrån-boxen:)

  Ha en skön söndag!

  0
 2. Claire

  Love Ducky from Normann Copenhagen. Hope they sell them soon at Mikkili

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


profshina.kiev.ua/premiorri

табак щербетли

https://buysteroids.in.ua