Banner

Fantastic Frank är i farten igen, och ibland tror man nästan att bilderna är till för att bloggas om snarare än att locka potentiella köpare – alla dessa stilleben?! Och närbilder på badrumskaklet, men ingen riktig översiktsbild … Men jaja, jag är ju bloggare och inte spekulant, så jag borde ju inte klaga. Den här minimalistiska etagelägenheten i Midsommarkransen är ju inte fel att vila ögonen på.

Apartment for sale (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se

Translation: Even though Fantastic Frank’s styling makes great pictures, I sometimes get the feeling that they’re aiming for blog attention rather than actually selling the apartments … But hey, I’m a blogger and not in the market for a new home, so why am I complaining? This minimalistic apartment deserves a post, I think.

#Etiketter
Fantastic Frank

3 kommentarer

///////////////
 1. Inramad inredning ~ Shabby chic och lantligt

  Snyggt! Jag brukar inte gilla minimalism, men detta var faktiskt riktigt snyggt! 🙂

  0
 2. Volang-Linda

  Haha. Jag håller verkligen med dig! Men är inte heller rätt person att klaga:)

  0
 3. Linnea

  Riktigt intressant vore ju att veta hur mycket priserna går upp av att ett objekt blir ombloggat? Annars har jag svårt att se varför mäklaren/säljaren skulle välja dessa bilder. Som sagt – det är ju fina stilleben men hur ser lägenheten ut, egentligen?

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.designedby3d.com

очки от солнца