Äntligen! ropas det nog lite här och var i landet, nu när Granit slagit upp portarna till . Jag som bor i Stockholm har ju aldrig behövt bekymra mig över att det inte funnits möjlighet att shoppa online, men eftersom jag A) är uppväxt i södra Norrland och B) innan internet så förstår jag alla er som väntat och längtat.

PS! Det är 15% rabatt just nu!

PS! Det är 15% rabatt just nu!

Translation: The Granit webshop is finally open! Unfortunately they only ship within Sweden for now though …

#Etiketter
Granit

3 kommentarer

///////////////
 1. Fanny

  Äntligen ja! 🙂 Även fast jag enkelt kan susa in i en butik på stan är det alltid skönt att även kunna klicka hem ändå tycker jag 🙂

  0
 2. johanna

  Vet du hur man gör för att komma in på den?
  Vad är det för kod man behöver?

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


cl24.com.ua

дапоксетин купить в киеве

Оборудование для пекарни