Banner

Stylingen når visserligen oanade löjlighetshöjder (den krossade statyn? badrumsklottret? de bakvända tavlorna?), men en spännande lägenhet med en hel del fina detaljer är det trots allt. Som det råa innertaket, de vackra golven, den vita blandaren i köket och det svarta badkaret. Missa inte heller planlösningen – annorlunda! (Tipstack till Design and form.)

Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Tsoydesign.se

Translation: Some ridiculous homestaging/styling going on here, but still a great apartment with lovely floors, a cool ceiling, a killing view and cool tap in the kitchen.

3 kommentarer

///////////////
 1. Catarina

  Taket blir som att ha ett åskmoln över sig hela tiden där hemma. 🙂

  0
 2. Emma

  Snygga blockljus med text på, någon som vet varifrån?

  0
 3. Freedomtravel

  Verkligen bisarrt med statyn! Gör folk sådär?? Annars är det absolut en fin lägenhet.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


cl24.com.ua