Har ni hakat på trenden med höstmandalas? Jag har det … inte, men jag måste säga att jag gillar när andra, pyssligare mare lägger upp sina verk ( alltså, sök på det!). Det är lite som barndomens kalejdoskop, nostalgikern i mig jublar. Jag hittade en egen variant av höstmandala i form av en affisch,  av Kristina Krogh, som får pynta bloggen idag. I övrigt så nöjer jag mig med att fånga höstlöven på bild.

Flora no 2 poster – Huslighter.se

Translation: Are you doing fall mandalas and posting on Instagram? I’m not, instead I found this mandala-like poster!

#Etiketter

5 kommentarer

///////////////
 1. Nilla Tankebubblor

  Höstmandala! Det var riktigt kul att göra och vad kul det är att titta på alla andras. Det är ju jättemånga nu!

  0
 2. sofia

  Så fin! Var kan man hitta den?

  0
 3. nica

  Vilket skoj pyssel, skulle säkert barnen gilla! Tror dock på att göra någon som är lite mer beständig om man ändå lägger ner tiden menar jag. Ska klura lite… //nica

  0
 4. Pingback:Blog roundup | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


продам рожь

автополив газона своими руками

проточный водонагреватель