Banner

En inte fullt så hårdstylad lägenhet blir en skön omväxling (även om hårdstylat kan vara inspirerande på sitt sätt). Men den här läggan i Linnestaden känns ändå aningens charmigare, just för att den inte är “magasinsperfekt”. Jag gillar de ljusgrå listerna och dörrkarmarna och de vitlaserade golven, otroligt fint. Och i inredningen klappar hjärtat lite extra för de randiga mattorna i sovrummet – och för Röhsskas fina hattaffisch. Ibland önskar jag att jag bodde i Göteborg alltså … Nån som har ledsnat på sin hattaffisch och vill sälja den till mig? Hör av er!

Hemnet home: Andra Långgatan 7D – Tsoydesign.se Hemnet home: Andra Långgatan 7D – Tsoydesign.se Hemnet home: Andra Långgatan 7D – Tsoydesign.se Hemnet home: Andra Långgatan 7D – Tsoydesign.se Hemnet home: Andra Långgatan 7D – Tsoydesign.se Hemnet home: Andra Långgatan 7D – Tsoydesign.se Hemnet home: Andra Långgatan 7D – Tsoydesign.se Hemnet home: Andra Långgatan 7D – Tsoydesign.se Hemnet home: Andra Långgatan 7D – Tsoydesign.se Hemnet home: Andra Långgatan 7D – Tsoydesign.se

Translation: This apartment isn’t as sharply styled as some objects for sale in Sweden, and I like that. Love the grey doorframes and the stripey rugs in the bedroom. And the hat poster by Röhsska – gotta try to get one of those for myself.

4 kommentarer

///////////////
 1. Sandra

  Vilken varm och fin lägenhet! Härligt att se alternativ som verkligen ser hemtrevlig och bebodd ut. Love it!

  0
 2. Ninnie

  Wow! Den där lägenheten gillade jag verkligen!

  0
 3. Mimmi

  Det var en trevlig lägenhet du nosat rätt på. Mycket smakfullt inredd.

  Mvh Mimmi

  0
 4. Okidoki

  Fin lägenhet!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


np.com.ua/torgovaja-mebel-i-oborudovanie.html

tokyozakka.com.ua

кукуруза цена