Banner

Minns ni det här inlägget? Då hade jag och Amelia precis varit och gjort ett hemma hos-reportage hos Ulrica Bogh-Lindh och jag var lite småkär i hennes spännande underjordiska hem. Och nu är det till salu! Inte gratis på något sätt, men mer tittgodis kan jag i alla fall bjuda på i form av mäklarbilderna. Ulrica är ett riktigt auktionsproffs och mycket av möblemanget har hon köpt på olika nätauktioner. Fint som snus!

Hemnet home: Regeringsgatan 86 – Tsoydesign.se Hemnet home: Regeringsgatan 86 – Tsoydesign.se Hemnet home: Regeringsgatan 86 – Tsoydesign.se Hemnet home: Regeringsgatan 86 – Tsoydesign.se Hemnet home: Regeringsgatan 86 – Tsoydesign.se Hemnet home: Regeringsgatan 86 – Tsoydesign.se Hemnet home: Regeringsgatan 86 – Tsoydesign.se Hemnet home: Regeringsgatan 86 – Tsoydesign.se Hemnet home: Regeringsgatan 86 – Tsoydesign.se Hemnet home: Regeringsgatan 86 – Tsoydesign.se

Translation: A year ago I visited this cool apartment that’s now for sale. It’s below street level and the owner has not only great taste but is also very net auction-savvy so her home is filled with great vintage finds.

#Etiketter
HemnetSkeppsholmen

En kommentar

///////////////
  1. STILITIDEN

    Vilken härlig bostad! En personlig bostad, som även om väldigt vit blir “varm” och hemtrevlig med den där mixen av gammalt, nytt och kul konst.

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.buysteroids.in.ua

биотеч брутал