Banner

God morgon måndag! Som vanligt inleder vi med en liten summering av förra veckans bloggtopp, så att säga. Och sällan har det varit så lätt att inleda bloggrundan, tack vare en synnerligen lyckad pressträff (ur företagets synvinkel).

Nordsjö colour of the year 2014, teal – Tsoydesign.se

Full fart på Nordsjös pressträff. Foto: Hannasroom.se

För nog måste väl Nordsjös presentation av årets färg 2014 (teal, om någon nu lyckats missa det) vara ett av de mest ombloggade presseventen i år? Bilden ovan har jag lånat från Hannas room, som också stod för en del styling på eventet. (Och gillar man inte teal så finns det ju andra “årets färger” att välja på, även om det mesta drar åt blått. Läs även detta – haha.)

White apartment for sale – Tsoydesign.se

Vitaste vitt i veckans mest ombloggade lägenhet. Foto via Hemnet.

Förra veckans mest ombloggade lägenhet är utan tvekan den här Malmöboningen i femtielva nyanser av vitt. Mäklarannonsen är borttagen nu, men det gör inget då den fortfarande går att beskåda här. Och här. Och här och här och … (ja, den nämndes även i förbigående veckan innan dess.)

Prints by Kristina Krogh – Tsoydesign.se

Ett av Kristina Kroghs fina prints. Foto: Pressbild Kristina Krogh

Kristina Kroghs fina prints (och snyggt stylade bilder) har fått en del bloggkärlek. Dels av mig (fast som illustration av fenomenet höstmandala), men också av till exempel Anna G (som också säljer några av motiven) och Poppytalk.

New prints by Therese Sennerholt – Tsoydesign.se

Nyheter från Therese Sennerholt. Foto: Elin Strömberg

En annan laddning färska prints har också uppmärksammats den gångna veckan – i vanlig ordning, ska tilläggas. För få har väl sån automatisk marknadsföring via landets bloggar som Therese Sennerholt? Visst, ibland kan det bli tjatigt att se samma bilder i blogg efter blogg, men jag tycker också att det är rätt fint att bloggosfären fortsätter att lyfta sina “små” favoriter. Inte alla designers och formgivare har ju marknadsbudgetar i IKEA-klass. Och så får ju stylisten Josefin Hååg, som också är en del av bloggosfären, välförtjänt kredd dessutom. Fint!

News by ByLassen – Tsoydesign.se

Nyheter från ByLassen. Observera de fina askarna! Foto: Pressbild ByLassen

Och här går jag nog händelserna en smula i förväg eftersom jag misstänker att den riktiga bloggsnurren på ByLassens nya pressbilder kommer under denna vecka eftersom de släpptes häromdagen, men Proforma snappade upp dem direkt så de får pryda bloggsvepet redan nu. Finfina förvaringsnyheter framför allt!

Slutligen – ingen har väl missat veckans verkliga inredningssnackis som tyvärr återigen är en negativ sådan. Eric Ericson står bakom eldskärmen Slottet brinner som Carl Philip lanserade tillsammans med Svenskt tenn 2010. Jag var faktiskt där på presentationen (läs här) och tyckte att det var märkligt att prinsen inte ville besvara några frågor om sin (fina) design, nu fick vi veta varför … Jag bloggade däremot om hur mycket jag gillade idén, men sedan tidigare vet vi också att även om Eric Ericson ligger bakom designen så är inte heller hans ide helt originell – italienaren Matteo Mocchi lanserade en snarlik eldskärm året innan i Milano. Kjell Häglund var hård när han häromåret sågade prinsen, men hans text verkar ju tyvärr stämma allt bättre …

Translation: A short roundup of last week’s most blogged about things!

#Etiketter
By Lassen

4 kommentarer

///////////////
 1. Nilla Tankebubblor

  Fint inlägg! Trevligt att läsa dina sammanfattningar. Ha en fin vecka.

  0
 2. Fanny

  Härlig summering! Och tack för länkningen! 😉 ha en fin dag, kram Fanny

  0
 3. NordicAarv

  Ingen av oss på NordicAarv hade tyvärr möjlighet att närvara vid Nordsjös pressträff, så det är alltid roligt att läsa ikapp på alla andra härliga bloggar!

  0
 4. Starla

  Howdy! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.

  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a
  blog post or vice-versa? My site covers
  a lot of the same topics as yours and I believe we
  could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an email.
  I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


showroom-kiev.com.ua

https://bestseller.reviews

baby gate with pet door