God morgon måndag! Som vanligt inleder vi med en liten summering av förra veckans bloggtopp, så att säga. Och sällan har det varit så lätt att inleda bloggrundan, tack vare en synnerligen lyckad pressträff (ur företagets synvinkel).

Nordsjö colour of the year 2014, teal – Tsoydesign.se

Full fart på Nordsjös pressträff. Foto: Hannasroom.se

För nog måste väl Nordsjös presentation av årets färg 2014 (teal, om någon nu lyckats missa det) ? Bilden ovan har jag lånat från , som också stod för en del styling på eventet. (Och gillar man inte teal så finns det ju “ färger” att på, även om det mesta drar åt blått. .)

White apartment for sale – Tsoydesign.se

Vitaste vitt i veckans mest ombloggade lägenhet. Foto via Hemnet.

Förra veckans mest ombloggade lägenhet är utan tvekan den här Malmöboningen i femtielva nyanser av vitt. Mäklarannonsen är borttagen nu, men det gör inget då den fortfarande går att beskåda . Och . Och  och  och … (ja, den nämndes även i veckan innan dess.)

Prints by Kristina Krogh – Tsoydesign.se

Ett av Kristina Kroghs fina prints. Foto: Pressbild Kristina Krogh

s fina prints (och snyggt stylade bilder) har fått en del bloggkärlek. Dels av mig (fast som illustration av fenomenet höstmandala), men också av till exempel (som också säljer några av motiven) och .

New prints by Therese Sennerholt – Tsoydesign.se

Nyheter från Therese Sennerholt. Foto: Elin Strömberg

En annan laddning färska prints har också  den gångna  – i vanlig ordning, ska tilläggas. För få har väl sån automatisk marknadsföring via landets bloggar som? Visst, ibland kan det bli tjatigt att se samma bilder i blogg efter blogg, men jag tycker också att det är rätt fint att bloggosfären fortsätter att lyfta sina “små” favoriter. Inte alla designers och formgivare har ju marknadsbudgetar i IKEA-klass. Och så får ju stylisten Josefin Hååg, som också är , välförtjänt kredd dessutom. Fint!

News by ByLassen – Tsoydesign.se

Nyheter från ByLassen. Observera de fina askarna! Foto: Pressbild ByLassen

Och här går jag nog händelserna en smula i förväg eftersom jag misstänker att den riktiga bloggsnurren på s nya pressbilder kommer under denna vecka eftersom de släpptes häromdagen, men snappade upp dem direkt så de får pryda bloggsvepet redan nu. Finfina förvaringsnyheter framför allt!

Slutligen – ingen har väl missat som tyvärr återigen är en negativ sådan. Eric Ericson står bakom eldskärmen Slottet brinner som Carl Philip lanserade tillsammans med Svenskt tenn 2010. Jag var faktiskt där på presentationen (läs här) och tyckte att det var märkligt att prinsen inte ville besvara några frågor om sin (fina) design, nu fick vi veta varför … Jag bloggade däremot om hur mycket jag gillade idén, men sedan tidigare att även om Eric Ericson ligger bakom designen så är inte heller hans ide helt originell – italienaren Matteo Mocchi lanserade en snarlik eldskärm året innan i Milano. Kjell Häglund var hård när han , men hans text verkar ju tyvärr stämma allt bättre …

Translation: A short roundup of last week’s most blogged about things!

#Etiketter
By Lassen

4 kommentarer

///////////////
 1. Fanny

  Härlig summering! Och tack för länkningen! 😉 ha en fin dag, kram Fanny

  0
 2. NordicAarv

  Ingen av oss på NordicAarv hade tyvärr möjlighet att närvara vid Nordsjös pressträff, så det är alltid roligt att läsa ikapp på alla andra härliga bloggar!

  0
 3. Starla

  Howdy! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.

  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a
  blog post or vice-versa? My site covers
  a lot of the same topics as yours and I believe we
  could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an email.
  I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


showroom-kiev.com.ua

https://bestseller.reviews

baby gate with pet door