Det är så mycket jag gillar med den här bilden, att jag kände mig manad att göra ett helt eget inlägg om den. Renfällen på golvet, den vita klädställningen, lampan och inte minst Thonetstolen och det fina stillebenet ovanpå. Rummet hör till en , men känns inte särskilt svenskt faktiskt – snarare franskt eller kanske amerikanskt? Åh, måste börja hålla utkik efter en Thonet igen, det märker jag ju nu.

Thonet love – Tsoydesign.se

Translation: There’s so much I like about this photo that it gets its own post. The reindeerskin on the floor, the Thonet chair … It’s the bedroom of an apartment in a Stockholm suburb, but I actually don’t associate the look with Sweden at all.

#Etiketter
Thonet

4 kommentarer

///////////////
 1. Mimmi

  Snyggt, särskilt ornamentet över sängen. Jag har letat med ljus och lykta efter ett sånt ornament fast mindre, fyrkantigt eller halv runt. Jag vill ha det som insynsskydd på toaletten men var hittar man dom??? Har du något tips?

  Ha en fin dag, Kram Mimmi

  0
 2. Line

  Oj, så fint! Håller med, verkligen en fransk känsla över bilden!

  0
 3. JOSEFIN

  Hej!
  Vet du vart “mässinglampan” kommer ifrån?

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Josefin, såna lamphållare finns på flera ställen i olika prisklasser. Tex här: (Men billigare finns också.)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://snowbears.com.ua

rbt.com.ua/remont-malenkih-kvartir/

replacement windows massachusetts Providence