Banner

Att IKEAs Trendig påminner en del om Arteks serveringsvagn 901 har vi ju redan konstaterat, men häromdagen hittade jag ytterligare en lookalike när jag letade bilder till ett frilansuppdrag. Bolias Rollo lägger sig mittemellan budgetfynd och designerlyx, men utseendemässigt är skillnaden inte så stor, inte sant?

Peas in a pod: Trolleys from IKEA, Bolia and Artek – Tsoydesign.se

1. Trendig från IKEA. 2. Rollo från Bolia. 3. 901 från Artek.

Translation: IKEA has already gotten some heat for making the Trendig trolley a bit too similar to the Artek 901. But how about Bolia’s Rollo, no 2 in this image? It’s midprice compared to the other two, but the design isn’t very different in my opinion.

#Etiketter
ArtekBoliaIKEA

En kommentar

///////////////
  1. Jennifer

    The Trendig is instantly identifiable with the Artek classic but I think it could be an easy DIY with a bit of paint. It certainly isn’t the first time Ikea has done this, their Frosta stool was quite similar to Artek.

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


velotime.com.ua/category/shosseynye-velosipedy/

система автополива газона