Banner

Jag gissar att det finns både ett och två Lovisa Burfitt-fans bland mina läsare, så jag måste ju tipsa om detta även om det bara är marginellt inredningsrelaterat. Lovisas fina porslinsserie Mademoiselle Oiseau för Rörstrand har ju blivit en succé – jag hade själv turen att få den fina asken på presslanseringen och älskar den – och nu är det dags för en bilderbok om denna franska fröken. Lite extra roligt tycker jag själv att det är att Andrea de La Barre de Nanteuil står för texten, Andrea har jag haft en hel del kontakt med genom åren då hon är pressansvarig på Chanel i Paris (hej, drömjobb!) och det var en kul överraskning att få veta att hon skriver på fritiden!

Mademoiselle Oiseau childrens book by Lovisa Burfitt and Andrea de La Barre de Nanteuil – Tsoydesign.se

Nu hade man ju kunnat önska att den här boken hade släppts innan jul och kunnat bli ett finfint julklappstips, men vi får allt vänta till mars nästa år för att shoppa. (En viss Tsoydesignbloggare OCH hennes barn fyller dock år i mars, hint hint …)

Translation: Lovisa Burfitt’s gorgeous porcelain for Rörstrand called Mademoiselle Oiseau is going to be a childrens’ book as well! It’s written by Andrea de La Barre de Nanteuil who works at Chanel in Paris and it will be available in March 2014. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


best-cooler.reviews/category/sovaro/

www.adulttorrent.org/search/Boys Halfway House

adulttorrent.org