Banner

Ny vecka, ny runda på internet att inleda måndagen med. Lite kortare den här gången, tycker att det har varit lite av en tunnsådd vecka på inspirationsfronten. Och själv har jag tampats med en annalkande förkylning (bryt uuuut nån gång då!), två småsnoriga barn, deadlines och regnrusk, men också firat familjens första fars dag, äntligen hängt tavlor i vardagsrummet (oj, vad det är svårt att förmå sig att göra hål i fläckfria väggar ibland …) och ägnat mig åt en del nätshopping i brist på tid att springa i butiker … Och nu kör vi!

Odd Molly home collection – Tsoydesign.se

Odd Mollys inredningskollektion. Foto: Pressbild

Veckans branschnyhet måste väl vara Odd Mollys lansering av inredningsprodukter under namnet Couch lovers unite? Jag är så långt från en “Odd Molly-tjej” man kan komma i klädväg tror jag, och eftersom stil smittar av sig på både garderob och hem så kommer jag inte bli en kund på märkets inredningsavdelning heller, men nyheten spred sig som en löpeld i bloggsofären så gissar att det blir succé.

Dark colours (via Lotta Agaton) – Tsoydesign.se

Mörkt grönt och mörkt blått i perfekt kombination. Bild via Lotta Agatons blogg.

Raka motsatsen till Odd Mollys färgfyrverkeri har också fått sin beskärda del av blogginläggen i veckan. Mörka färger har det viskats om länge, men nu verkar det faktiskt som att denna ljusskygga trend håller på att få fotfäste i verkligheten också. Lotta Agaton har målat om sitt kontor i mörkgrönt och -blått, Tant Johannas flöde blir allt mörkare och en aktuell lägenhet-till-salu blir en bloggföljetong just på grund av att den nuvarande ägaren har vågat släppa den vita sargen. Spännande, eller lite för tungt med tanke på höstmörkret ute? Jag har inte riktigt bestämt mig än, jag tror definitivt att vi kommer att se mer av det mörka – men just nu föredrar jag nog att utnyttja det lilla ljus som finns …

A home seen in Rum hemma – Tsoydesign.se

Mörkt och lite murrigt i Rum hemma.

Apropå mörka paletter så har tidningen Rum hemma lanserat sajt och det här Parishemmet prickar ju trenden perfekt. Sajten däremot – oj, så svårt det är att göra funktionella och inspirerande magasinssajter! Alla ingredienser finns ju egentligen tillgängliga – fina hem, trendkoll, nyheter, bakom kulisserna-material och så vidare – och ändå tycker jag knappt någon inredningstidning lyckas leverera en riktigt oumbärlig sajt vid sidan om pappersprodukten. Eller vad säger ni?

Nordic design Christmas issue – Tsoydesign.se

Uppslag ur Nordic designs julnummer.

Och nu börjar den – julsäsongen! Nordic design har släppt sitt julnummer, och det är rätt späckat med julklappsidéer. (Dock saknar jag lite annan julinspiration – dukningstips, inredningsidéer och så vidare. Men shoppingbonanza finns det så det räcker och blir över.)

Translation: A sort blog roundup to get this week started.

 

 

 

5 kommentarer

///////////////
 1. Sandra

  Är själv vääääldigt långt ifrån Odd Molly-style. Men det lär bli en flipp på det då det är en hel uppsjö som gillar deras volanger och färgbonanza. Jag älskar däremot Paris-hemmet som gjorde så att det slog gnistror i mitt inredningshjärta… Tack för super veckouppdatering!

  0
 2. Emma Fahlstedt

  Tack för en, som vanligt, fullmatad sammanfattning. Och tack för länkningen till Nordic Design, den sidan hade jag helt missat.
  Ha en fin vecka!

  0
 3. Mimmi

  Rätt kul vi har samma första bild i dagens inlägg. Men jag gillar faktiskt Odd Mollys nya kollektion. Volanger och rosa är inga favoriter hos mig, men jag kan mycket väl se deras kollektion som ett komplement. Dn detalj som sticker ut, skapar ett unikt blickfång….
  Hoppas du får en fin och kreativ dag.

  Kram Mimmi

  0
 4. Volang-Linda

  Älskar dina round ups alltså! Tack för finfin inspiration. Och krya på er!

  0
 5. Pingback:Bland takåsar och loppisfynd i Paris. | Volang

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://adulttorrent.org/

kamod.net.ua

velotime.com.ua/category/trek/