Dagens roligaste nyhet – klassiska Swedish Grace från Rörstrand lanseras i en ny färg! Och det är förstås … grått! Har vi någonsin haft ett år som definierats så mycket av en färg, tro? Rörstrand kallar nyansen för Sten och är alltså mörkgrå. Jag är väldigt förtjust i de pastelliga varianterna av Swedish Grace hemma hos andra, men det här är definitivt en färg jag skulle kunna köpa själv – den gifter sig fint med så väl mina vita Blå eld-tallrikar som mina fina Åsa Lindström-muggar. En klassiker i modern tappning!

Swedish Grace by Rörstrand in Sten – Tsoydesign.se

Vad sägs – hiss eller diss?

Translation: Classic dinnerware Swedish Grace by Rörstrand comes in a new colour – Sten (Stone). I love it!

#Etiketter
Swedish Grace

5 kommentarer

///////////////
 1. Elin Ross

  JA! Va kul, stor “hiss” på den. Den är uppskriven på julklappslistan, hoppas de kommer i butik innan jul! Såg inget om det på deras hemsida ännu..

  0
 2. Emma F

  Vilka härliga bilder, jag kan knappast minnas att det varit sådan vurm för någonting som vi vurmar för grått nu. Tja, det skulle vara terracottan på 90-talet då. Undrar om det är så vi kommer att se på det sedan, med terracottaglasögon…:)

  /Emma

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


Электро велосипеды

У нашей компании нужный интернет-сайт , он рассказывает про автополив газона своими руками gazon.net.ua
велосипед цена