Ett nytt år, ett oskrivet blad. I fjol gick jag in i det nya året med en enda vetskap – att jag skulle bli mamma (till två!). Sällan har jag skålat in ett nytt år med sådant pirr i magen, och jag kan ju utan tvekan konstatera att 2013 har varit det mest omvälvande året i mitt liv. Men inte bara på grund av min nya roll som mamma, tro det eller ej, för jag hann ju dessutom förälska mig i ett 1930-talshus, slå till och flytta innan året var över.

Så den här gången vakade jag in det nya året i vårt ny(gaml)a hus med min nya lilla familj. Tilda och Alfred vaknade någon halvtimme innan tolvslaget så vi bänkade oss i sovrumsfönstret där de fick spana på grannarnas fyrverkerier med stora, förundrade ögon. Sämre nyårsaftnar kan man ha! Och den här gången har jag ingen aning om vad det nya året kommer att bära med sig. Om ett par månader börjar jag jobba heltid igen, det är allt jag vet. Jag har ju jobbat deltid ända sedan maj, men nu blir det nytt kontor, nya frilanskollegor och förhoppningsvis nya, roliga projekt att sätta tänderna i.

Nyårslöften och målsättningar då? Jodå, de finns där, men än så länge är de vaga i konturerna. Jag tänkte nämligen krama ur det alla sista ur min föräldraledighet först, och sen göra som min fantastiska vän Emma och ha en “framtidskonferens” med mig själv där jag finslipar formuleringarna och målar upp målbilderna. Allt sett med ett nytt perspektiv, för från och med nu ska jobb och familj samsas om tid och energi. Det blir årets största – och roligaste – utmaning. Nu kör vi!

Nytt år – nya planer. Foto: pressbilder från Bookbinders design

Nytt år – nya planer. Foto: pressbilder från Bookbinders design

Translation: Happy new year! Last year I knew one thing was going to happen – I was to become a mum for the first time. This year I watched the fireworks with Tilda and Alfred, 10 months, and I have no idea what 2014 will bring. I start working full time again in March, in a new office with new collegues and hopefully many new projects. And I do have goals for this year, but I’m keeping them to myself for now. The biggest challenge will no doubt be to combine work and family – looking forward to it! Let’s do this!

#Etiketter
Bookbinders design

5 kommentarer

///////////////
 1. Pingback:2013-2014, summering och mål | När du inte orkar ringa en vän

 2. Catarina

  ”framtidskonferens” med mig själv, det låter som en bra idé.
  Jag ska nog ha en sån i februari då. 🙂

  0
 3. Emma F

  Bra idé det där med framtidskonferens. Jag tänker lite lika där och att vi kvinnor nog ganska ofta, iallafall jag, är dåliga på att lyssna in vad vi egentligen vill och planera efter det.
  Önskar dig ett strålande fint 2014!

  0
 4. Anna - Housesoul.se

  Härligt med framtidskonferens, har precis haft en med mej själv:) Jag kommer skriva ett inlägg imorgon under måndagens Måndagspepp som handlar lite om detta:) Det är kul med mål!
  Kram Anna på housesoul.se

  0
 5. Johanna

  Åh vilket häftigt år! Hoppas 2014 blir lika bra på ett annat sätt 🙂 Tänkte passa på att tipsa om lite hemnet-godis: och !

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


karter-kiev.net

У нашей фирмы полезный сайт со статьями про дизайн интерьера tsoydesign.com.ua
купить постель подростковую