Banner

Vi kör en 50kvadratspärla till, tycker jag! För den här lilla industridelikatessen som är till salu via Per Jansson är ju rena drömmen, oavsett kvadratantal. Mässingkranat, mattsvarta luckor, vackra golv … Älskar de stora fönstren invändigt och vem tackar nej till en glassig Smeg i köket?

Hemnet homes: Storgatan 25 (Per Jansson) – Tsoydesign.se Hemnet homes: Storgatan 25 (Per Jansson) – Tsoydesign.se Hemnet homes: Storgatan 25 (Per Jansson) – Tsoydesign.se Hemnet homes: Storgatan 25 (Per Jansson) – Tsoydesign.se Hemnet homes: Storgatan 25 (Per Jansson) – Tsoydesign.se Hemnet homes: Storgatan 25 (Per Jansson) – Tsoydesign.se Hemnet homes: Storgatan 25 (Per Jansson) – Tsoydesign.se Hemnet homes: Storgatan 25 (Per Jansson) – Tsoydesign.se Hemnet homes: Storgatan 25 (Per Jansson) – Tsoydesign.se Hemnet homes: Storgatan 25 (Per Jansson) – Tsoydesign.se Hemnet homes: Storgatan 25 (Per Jansson) – Tsoydesign.se

Translation: Another small but perfect Stockholm apartment up for sale. Loving the industrial feel, the Smeg in the kitchen and the brass taps.

3 kommentarer

///////////////
 1. frupastell

  Riktigt ögongodis!

  0
 2. Åpent^hus

  love it

  0
 3. Pingback:STORGATAN 25 |

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


exstraeconom.kiev.ua/vivoz-musora-kiev/

http://ukrterminal.kiev.ua

http://rbt.com.ua