Banner

Åh, så fint! Här går jag runt och tror att jag är spyless på svartvitt, och så snubblar jag över bilder som dessa och inser att så minsann inte alls är fallet. Eller jo, på sätt och vis, för här hemma skyr jag just nu allt för skarpa kontraster – jag vill ha värme, charm och mys, inte stela konturer. Men med det sagt så kan jag inte låta bli att falla pladask för Terence Chins snygga bilder. (Via 79ideas)

Black/white/wood (photo: Terence Chin) – Tsoydesign.se Black/white/wood (photo: Terence Chin) – Tsoydesign.se Black/white/wood (photo: Terence Chin) – Tsoydesign.se Black/white/wood (photo: Terence Chin) – Tsoydesign.se

Translation: I thought I was SO over black and white, but then I found these shots by Terence Chin and well – swoon! I’m still leaning towards a softer look for my own home, but this is so stylish it hurts!

 

#Etiketter
Terence Chin

En kommentar

///////////////
  1. SILVERPIL

    Ursnyggt! Älskar verkligen den “hängande dörren” riktigt snygg kontrast. KRAM

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://swiss-apo.com