Ibland hinner jag bara springa en snabb vända efter pressfrukosten, ibland stannar jag nästan hela dagen. Förrförra Formex var jag höggravid med tvillingmage, men det blev en riktig långkörare ändå i helsvart outfit (lurade ingen) och sköna boots. Och i höstas hade jag två miniassistenter med mig, så det blev en halvdag vilket kändes rätt lagom (men barnvagnens varukorg var perfekt att lägga allt pressmaterial i – min rygg har aldrig upplevt en bättre mässa!). Men oavsett så brukar ett par timmar på mässgolvet kännas rätt bra i fötterna, och glömmer man kameran hemma är man ju rätt rökt som bloggare … Dagens fråga handlar alltså om packning!

Hur klär du dig och vad packar du inför mässdagarna?

– Lätt! När mässhallarna fylls upp med människor blir det varmt och trångt och jag kommer satsa på en skön, ledig klänning och bekväma skor! Kamera, Formex-appen i mobilen, trutvalla, tuggummi och vattenflaska tillhör grundutrustningen. En snygg dra-maten-väska vore optimal, det skulle garanterat ryggen tacka mig för om inte annat.

 

– Jag klär mig i mina egna kläder från – förmodligen luftigt och svalt för jag brukar bli varm på mässan – och sköna skor är ett måste! Någon liten väska för förvaring av visitkort och så klart nyladdat batteri i systemkameran och tomt minneskort för plats av massor av inspirerande bilder. 

 

– Sköna, lediga kläder, typ jeans och militärjacka, och stövletter med klack (helt galet och jag har alltid ont i fötterna, men min rygg mår bra med klack!). Iphone och kamera, litet anteckningsblock, visitkort och helst ingen väska.

 

– Jag brukar klä mig bekvämt med sköna skor som man kan gå en hel dag i utan att få ont i fötterna och i år laddar jag med shoppingväska med hjul så man slipper bära runt på väskor och annat.

 

– På mässan kommer jag ha sköna låga skor och en systemkamera över axeln.

 


– Då jag passerar mässan “på vägen” till jobbet så blir förberedelserna inte alltför omfattande. Snabba skor och bra väska för kamera och inspirationsmaterial är ett måste.

 

– Jag tar med mig min proffskamera, bra skor och klär mig i bekväm men representativa kläder.

 

– Med några års vana av de hårda golven i mässhallarna så packar jag alltid med toksköna gympadojjor att byta om till och viktigast av allt (vilket jag glömde  förra året) så packar jag i år ett extra batteri och minne till kameran!

 I morgon: Så kommer bloggarna att rapportera från mässan i år!

Translation: Soon it’s Formex fair time again! I’ve asked some of my Swedish blogger collegues six questions and they will answer one each day.

 

#Etiketter
Formex

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


Наш авторитетный интернет-сайт на тематику лестницы из нержавеющей стали лестницы из нержавейки
комбинированные бойлеры

твердотопливные котлы