Bloggers on Formex, part IV • Tsoydesign- tsoydesign.xyz

Ibland hinner jag bara springa en snabb vända efter pressfrukosten, ibland stannar jag nästan hela dagen. Förrförra Formex var jag höggravid med tvillingmage, men det blev en riktig långkörare ändå i helsvart outfit (lurade ingen) och sköna boots. Och i höstas hade jag två miniassistenter med mig, så det blev en halvdag vilket kändes rätt lagom (men barnvagnens varukorg var perfekt att lägga allt pressmaterial i – min rygg har aldrig upplevt en bättre mässa!). Men oavsett så brukar ett par timmar på mässgolvet kännas rätt bra i fötterna, och glömmer man kameran hemma är man ju rätt rökt som bloggare … Dagens fråga handlar alltså om packning!

Hur klär du dig och vad packar du inför mässdagarna?

– Lätt! När mässhallarna fylls upp med människor blir det varmt och trångt och jag kommer satsa på en skön, ledig klänning och bekväma skor! Kamera, Formex-appen i mobilen, trutvalla, tuggummi och vattenflaska tillhör grundutrustningen. En snygg dra-maten-väska vore optimal, det skulle garanterat ryggen tacka mig för om inte annat.

 

– Jag klär mig i mina egna kläder från – förmodligen luftigt och svalt för jag brukar bli varm på mässan – och sköna skor är ett måste! Någon liten väska för förvaring av visitkort och så klart nyladdat batteri i systemkameran och tomt minneskort för plats av massor av inspirerande bilder. 

 

– Sköna, lediga kläder, typ jeans och militärjacka, och stövletter med klack (helt galet och jag har alltid ont i fötterna, men min rygg mår bra med klack!). Iphone och kamera, litet anteckningsblock, visitkort och helst ingen väska.

 

– Jag brukar klä mig bekvämt med sköna skor som man kan gå en hel dag i utan att få ont i fötterna och i år laddar jag med shoppingväska med hjul så man slipper bära runt på väskor och annat.

 

– På mässan kommer jag ha sköna låga skor och en systemkamera över axeln.

 


– Då jag passerar mässan ”på vägen” till jobbet så blir förberedelserna inte alltför omfattande. Snabba skor och bra väska för kamera och inspirationsmaterial är ett måste.

 

– Jag tar med mig min proffskamera, bra skor och klär mig i bekväm men representativa kläder.

 

– Med några års vana av de hårda golven i mässhallarna så packar jag alltid med toksköna gympadojjor att byta om till och viktigast av allt (vilket jag glömde  förra året) så packar jag i år ett extra batteri och minne till kameran!

 I morgon: Så kommer bloggarna att rapportera från mässan i år!

Translation: Soon it’s Formex fair time again! I’ve asked some of my Swedish blogger collegues six questions and they will answer one each day.

 

#Etiketter
Formex

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.arbud-prom.com.ua/proizvodstvo-metallicheskih-lestnic

У нашей организации популярный интернет-сайт с информацией про теплый пол электрический цена.
Узнайте про интересный веб сайт про направление tmtravel.com.ua.