Banner

Myser runt på Hemnet lite och hittar den här lilla Alvhem-pärlan, full av möbler och inredningsdetaljer jag gillar. Inget revolutionerande, men mycket fint tillsammans. Böjträstolar, Granits (?) ljusslinga, mässing, svarta handtag på vita köksluckor, Normann Copenhagens hängare Hang on, randigt, fårskinn – den där mixen som får mig att falla varje gång jag ser den.

Hemnet home: Nordhemsgatan 20A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Nordhemsgatan 20A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Nordhemsgatan 20A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Nordhemsgatan 20A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Nordhemsgatan 20A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Nordhemsgatan 20A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Nordhemsgatan 20A (Alvhem) – Tsoydesign.se

Translation: Nothing revolutionary, but a great mix of things that makes me swoon everytime.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


ford.niko.ua

сколько стоит ремонт трехкомнатной квартиры

www.rbt.com.ua