Har ni koll på systrarna och Gemma Ahern? Om inte, läs det här blogginlägget som jag skrev 2011 – kanske känner ni då igen stilen på deras hem? Mörkt, mörkt grå väggar, barockdetaljer och neonfärger är kanske inget för den lagomälskande skandinaven, men jag har alltid tyckt att de har en enormt cool och egen stil som inspirerar trots att jag inte har samma smak.

Nu börjar ju dessutom deras stil bli trendig, åtminstone om man ser till de mörka väggarna. Jag följer fortfarande Abigails , och häromdagen skrev hon ett så bra inlägg med tanke på just det – . I korthet? Använd matt färg, måla även listerna, addera färg och tänk på belysningen.  (Abigail lanserar nu dessutom en egen , passande nog. Tips!)

Mörka väggar ... törs du? Alla foton lånade från Abigail Aherns blogg.

Mörka väggar … törs du? Alla foton lånade från Abigail Aherns blogg.

Våga ta ut svängarna i detaljerna!

Våga ta ut svängarna i detaljerna!

Hajpade Cestita-lampan gör sig även i ett mörkt rum.

Hajpade Cestita-lampan gör sig även i ett mörkt rum.

Translation: Abigail Ahern has a lot of great advice in how to convert to the (now trendy) dark side. Matte paint, painted trims and good lighting.

2 kommentarer

///////////////
 1. I huvudet på Elvaelva

  Så fint! Jag har precis målat matt midnattsblåsvart på alla väggarna i ett rum här hemma, och det blev helt magiskt. Helt plötsligt syns tavlorna på ett annat sätt, möblerna känns också som om de har fått ett eget liv och om inte annat så har man ju fått något att prata om när vänner kommer på besök ;-D /hils Sofija.

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   I huvudet på Elvaelva: Åh, modigt! Bra jobbat, jag är nog lite för feg själv men jag skulle verkligen tycka att det var häftigt att komma hem till någon annan som tagit steget!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.biceps-ua.com

табак для кальяна недорого