Har ni koll på ? Den danska modellen och sångerskan som växte upp i Sverige, flyttade till LA och startade ett eget modemärke som gjorde succé inte minst i Hollywoodkretsar.  har besökt hennes studio, och jag förstår verkligen att det är kul att gå till jobbet om man sitter i såna här fantastiska lokaler! Anine bloggar också, , och idag går Sofis modes/Aftonbladets nya satsning (som Anines blogg är en del av) live. Det går bra för Anine, kan man väl lugnt konstatera. Inspirationstipstack till .

Anine Bing's studio (Vogue Spain) – Tsoydesign.se Anine Bing's studio (Vogue Spain) – Tsoydesign.se Anine Bing's studio (Vogue Spain) – Tsoydesign.se Anine Bing's studio (Vogue Spain) – Tsoydesign.se Anine Bing's studio (Vogue Spain) – Tsoydesign.se Anine Bing's studio (Vogue Spain) – Tsoydesign.se Anine Bing's studio (Vogue Spain) – Tsoydesign.se Anine Bing's studio (Vogue Spain) – Tsoydesign.se Anine Bing's studio (Vogue Spain) – Tsoydesign.se Anine Bing's studio (Vogue Spain) – Tsoydesign.se Anine Bing's studio (Vogue Spain) – Tsoydesign.se

Translation: Anine Bing is a Swedish fashion designer based in LA, and Vogue Spain has visited her studio. And what a place! I’d love to go to work every morning if the office looked this good!

2 kommentarer

///////////////
 1. Maria

  Är inte Anine danska? 🙂

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Maria: Ah, jo, okej, född i Danmark – men uppväxt i Sverige. Vi kan väl ta lite kredd för hennes snygga stil, då va? 😉

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.danabol-in.com/injection/testosteron /pharmatest_c

adulttorrent.org

мужские ремни