Banner

Under min föräldraledighet låg Tsoydesigns i princip i idé, och istället fick vännerna följa mina och Tildas och Alfreds äventyr på min privata profil. Men nu när jag är ute och springer på pressvisningar, plåtningar och andra jobbrelaterade saker igen så har jag skakat liv i @husligheter och ni är så klart varmt välkomna att följa mig där!

Några av de senaste veckornas bilder på @husligheter. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Några av de senaste veckornas bilder på @husligheter. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Translation: I’m back at Instagram after my maternity leave (when I only used my private profile). Follow me at @husligheter!

#Etiketter
#blogg100

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


лечение наркомании в киеве

Мастерон купить