Banner

Den här charmiga tvåan i Göteborg har hittat bästa möjliga användning för vårens stora trendfärg gult, i mina ögon! Förutom de gula accenterna (som ryggstödet på matstolarna – ett kul sätt att pigga upp väldigt slitna loppisstolar utöver att byta tyg på sittdynan) så gillar jag den snygga sideboarden med sekretärdel som miniskrivbord och de grå kuddarna med veckad struktur i soffan. Nån som vet var de kommer ifrån? Alla foton: Stadshem.

Hemnet home: Bäckegatan 27A  – Tsoydesign.se Hemnet home: Bäckegatan 27A  – Tsoydesign.se Hemnet home: Bäckegatan 27A  – Tsoydesign.se Hemnet home: Bäckegatan 27A  – Tsoydesign.se Hemnet home: Bäckegatan 27A  – Tsoydesign.se Hemnet home: Bäckegatan 27A  – Tsoydesign.se

Translation: A nice one bedroom apartment for sale with a perfect use of yellow as an accent colour! I also love the grey pillows in the sofa and the vintage sideboard as a mini home office.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


gazon.net.ua

tamada.ua