Banner

Idag jobbar jag hemifrån, eftersom vi varit och besiktat våra ettåringar på förmiddagen. Så halva arbetsdagen försvann, men jag har i alla fall hunnit läsa den mesta och bästa sammanfattningen av min tisdag hos finaste Sofia/Mokkasin! Jag skulle verkligen inte kunna berätta om den bättre än så, så jag lånar helt fräckt en av Sofias fina bilder och föreslår att ni klickar er in här och läser om vad jag, Sofia och en hel hoper andra tjejer gjorde häromdagen. Sen klickar ni er in på hashtaggen #isabellemeets på också, när ni ändå är i farten. (Stort tack till Isabelle och Jenny för detta härliga!)

En guldsprayad robot som förvandlades till tapeten ni ser i bakgrunden. Foto: Sofia Jansson/Mokkasin

En guldsprayad robot som förvandlades till tapeten ni ser i bakgrunden. Foto: Sofia Jansson/Mokkasin

Translation: Today I’m working from home since we did the one year checkup of our kids this morning (they passed!). So I actually started working just an hour ago, but I have at least read Sofia/Mokkasin’s great summary of my Tuesday at #isabellemeets, check it out!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


мебель для спальни