Dags för ett nytt inslag här på Tsoydesign! Då och då snavar jag över enkla och snygga pysselprojekt som man verkligen inte behöver vara särskilt händig (eller pysslig för den delen) för att greja. Projekt som vakren kräver en jätteplånbok, massor av tid eller ett rymligt hem för att fixa. Perfekta små helgprojekt, helt enkelt, som jag nu tänkte samla under en särskild kategori för den som kollat väderleksrapporten och insett att en regnig sommarhelg väntar. Till exempel. Hoppas ni gillar!

Snabbfixad (nåja) mönstervägg. Foto: Everythingemily.com

Snabbfixad (nåja) mönstervägg. Foto: Everythingemily.com

Den här makeovern kräver bara 1-3 rullar washitejp för några tior, något att mäta med och en dos tålamod, och dessutom är det lätt att ändra om det blir fel eller om man ledsnar. skapade den här mönstrade väggen i ett barnrum, och har man större barn kan de ju dessutom hjälpa till!

Translation: New category: Friday Fix! For those easy, cheap and stylish projects that even I could manage …

#Etiketter
#blogg100

En kommentar

///////////////
  1. House Candy

    Vilket bra washitejp tips! Vi gillar enkla och billiga DIY!
    House Candy tipsar om hur du kan “pimpa” dina ljusknappar med washitejp.

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.rbt.com.ua

rbt.com.ua