Banner

Påskvecka, hörni! Vi stannar i stan, vi tog ju liksom ut påsklovet i förskott förra veckan när vi drog till Gotland, så nu planeras det playdates och annat skoj med andra som inte heller flyr till fjälls. Och som frilans styrs man ju inte av röda dagar på riktigt samma sätt, så jag passar på att få lite jobb gjort dessutom. Som att blogga – idag om den här fina Alvhem-läggan till salu. Jag blir ju inte mindre sugen på mässingslampor och böjträstolar när jag ser det här vardagsrummet!

Hemnet home: Värmlandsgatan 34 (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Värmlandsgatan 34 (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Värmlandsgatan 34 (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Värmlandsgatan 34 (Alvhem) – Tsoydesign.se

Translation: It’s Easter week, and we’re staying in town so I’m busy planning playdates with friends with kids instead of packing skis. And since I’m freelancing I’m working too – including blogging! This apartment for sale gets my brass-lamp-and-café-chair-cravings going again …

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://www.farm-pump-ua.com

левитра купить