Men titta här, så fint! på s nya kollektioner som släpps i morgon, och nu är det inte “bara” citat som gäller utan den ena  kollektionen består av snapshots från Thereses liv – kul! Den andra består visserligen av citat, men den här gången handmålade på skyltar från . Spännande, kommer ni hänga på det virtuella låset i morgon? (Fler bilder från kollektionen hos , och hörni – om superstylist-Lotta fortfarande använder Cestita som rekvisita så kan vi väl enas om att den fortfarande är okej? Kanske denna påsks främsta återuppståndelse, rent av?)

En av de nya kollektionsbilderna, stylad av Lotta Agaton och fotad av Pia Ulin.

En av de nya kollektionsbilderna, stylad av Lotta Agaton och fotad av Pia Ulin.

Translation: Two new collections by Therese Sennerholt are on the way, they will be released in her webshop tomorrow. This time the quotes will be handpainted on enamel signs, and the other collection will be snapshots from Therese’s daily life. Can’t wait!

4 kommentarer

///////////////
  1. Cecilia

    Den där bilden på mannen i tunnelbanan, är den med i kollektionen? Kan man köpa den online nånstans?

    0
  2. Cecilia

    Ok, tack. Kan dock inte hitta fotografierna på hemsidan. Får fortsätta kolla, hon kanske lägger upp dem om ett tag.

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://topobzor.info

система автополива газона

http://101binaryoptions.com