Att måla om pallar är knappast revolutionerande, men jag gillar idén att måla stapelbara pallar (eller stolar) i olika nyanser av samma färg så att de blir ett blickfång även när de inte används!

Idén kommer från bloggen som målat (nej, kopior är inte bra, det kan vi nog vara överens om, men när man ärvt dem så är det en annan sak kan jag tycka). Ett finfint budgetalternativ om man varken sitter på ärvda knockoffs eller äkta vara är IKEAs och dem kan man dessutom måla utan dåligt samvete. Annars funkar ju vilken typ av stapelbar stol eller pall som helst bra. Extra fint att göra som här och inte måla hela möbeln också!

Tre nyanser av mint. Foto: från bloggen Nalle's house

Tre nyanser av mint. Foto: från bloggen Nalle’s house

Translation: This week’s Friday fix is this great idea by Nalle’s houseTake any kind of stackable chairs or stools and paint them in different shades of the same colour. That way you get a great effect even when you’re not using them.

#Etiketter
DIY

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


buysteroids.in.ua/tabletirovannyie-anabolicheskie-steroidyi/metandienon.html

Предлагаем вам со скидкой https://danabol-in.com у нашего менеджера.
камагра киев