Banner

Det här kommer utan tvekan att bli veckans mest ombloggade hem, men det är ju välförtjänt! En väldigt fin Stadshemlägenhet med smarta förvaringslösningar (kolla in skåpet bakom hallspegeln!), fina material och snyggstyling förstås. Jag gillar krocken mellan trä- och marockanskt klinkergolv och blir supersugen på att sno den idén till vårt sommarhus. Det enda jag ställer mig tveksam till är den armstödslösa soffan – jag fattar inte riktigt hur man slappar i en sån?

Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Stockholmsgatan 1E (Stadshem) – Tsoydesign.se

Translation: A nice apartment for sale, with lots of clever storage solutions. I love the floor mix in the last pic too, perhaps that’s something I should copy in our summerhouse! The only thing I can’t figure out though is how to really relax in a sofa without armrests …

 

 

3 kommentarer

///////////////
 1. Hanna

  Håller med, både om att det kommer bli ombloggat och att det är välförtjänt! Så fin och inspirerande lägenhet!

  0
 2. Fanny

  Ja gud ja, den här lägenheten kommer bli, eller ja redan är, väldigt omtalad! 🙂 Men håller med dig angående soffan, kanske inte världens skönaste söndagshäng i den.. 😉

  0
 3. Pingback:Badrummet på Stockholmsgatan 1E | Badrumsdrömmar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


газовые котлы в алматы

ремонт квартир фото

левитра отзывы