Banner

Den här lägenheten föll mig i smaken, och det på grund av jag får känslan av lat söndagsmorgon av hela stället. Förstår ni vad jag menar? Att vakna i det alldeles ljuvliga sovrummet, att tassa ut i den fina hallen, att äta långsam helgfrukost vid det lilla köksbordet. Extra poäng får (förstås!) den blottade tegelväggen och den smarta och platsbesparande skrivbordslösningen i sovrummet. Se lägenheten här medan den ligger ute!

Hemnet home: Ingegörsgatan 7A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Ingegörsgatan 7A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Ingegörsgatan 7A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Ingegörsgatan 7A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Ingegörsgatan 7A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Ingegörsgatan 7A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Ingegörsgatan 7A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Ingegörsgatan 7A (Alvhem) – Tsoydesign.se Hemnet home: Ingegörsgatan 7A (Alvhem) – Tsoydesign.se

Translation: This apartment makes me think it would be a great place to wake up in on a Sunday morning. Just to wake up in that lovely bedroom to have a looong breakfast at that charming table. 

En kommentar

///////////////
  1. Sofia

    Den var helt fantastiskt fin den där lägenheten! Stylingen likaså!

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


buysteroids.in.ua/inekczionnyie-anabolicheskie-steroidyi/primobolan/primobol.html