Banner

Sommaren närmar sig med stormsteg och snart är det dags att packa stråhatt och strandväska och flytta till sommarhuset. Och precis som varje år så börjar jag nästan omedvetet söka inspiration på tema sommarhus, där det här charmiga stället passar perfekt in. Trasmattor, pinnstolar, ja till och med stråhattar är på plats! (Via Planete deco.)

 

Translation: This time of year I always start looking for summer house inspiration, and this charming place fits right in!

#Etiketter
#blogg100

3 kommentarer

///////////////
  1. Susanne Erikzén

    Underbara bilder! Inspirerar mig just nu då jag renoverar en husvagn till sommaren 🙂

    0
  2. Pilo

    Hej! Har alltid gillat din blogg och döm om min förvåning när jag hittade bilderna på mitt egna hus hos dig! Kul att du gillar det. Hälsningar PiLo

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://teplostar.kiev.ua

автоматический полив хантер

купить полотенца киев