Banner

Under det senaste året eller så har dagbädden (eller “båren”, haha) fått minst sagt en revival. I alla fall i bloggvärlden, för i övrigt har jag faktiskt inte sett så mycket av denna hajpade möbel. Men nu har den nått Hemnet! I alla fall i denna välstylade Alvhems-lägga, där den bland annat fått sällskap av Tvåfota designs lampa Döden. Och då kan man förstås misstänka att den följde med stylisterna in, istället för att faktiskt tillhöra lägenhetsägarna.

Men vad sägs – har dagbädden kommit för att stanna även utanför bloggosfären? Eller är det en typisk trendfluga som snart är ett minne blott även på nätet?

Translation: The daybed has been really popular in Swedish design blogs lately, but I haven’t really seen many outside the blogosphere. Until now, because here’s one in an apartment for sale! (Homestyled though, who knows if it belongs to the owners …) So what do you think, is the daybed here to stay?

2 kommentarer

///////////////
 1. Marie

  Har alltid velat ha en dagbädd men har inte haft någon bra plats för en fram tills nu, har precis flyttat. Är ute efter någon mer bekväm än båren på bilden och deb ska stå mot väggen mittemot en stor bokhylla och tanken är att det ska bli en snygg och bekväm läsplats för vuxna och barn. Tänker att det är en rätt svårmöblerad möbel egentligen och tror därför inte det blir någon större hit i folkhemmen.

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Marie: Jag tror mer på schäslonger än day beds egentligen, med en upphöjd ände är det lättare att sitta bekvämt. Så jag tror du har rätt, men lycka till i jakten!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://steroid-pharm.com

www.rbt.com.ua

стоимость ремонта офиса