En slags one pic Thursday kommer här – jag såg nämligen den här bilden hos och blev helt kär i färgkombinationerna i den lilla kuddhörnan till höger. Där nånstans håller jag på att landa hemma i mitt hus också, från kombinationen svart + vitt + orange + teak som vi hade i 1960-talsvillan så drar jag nu åt grått + blått + grönt + vitt. Skönt med förändring (även om så övergripande förändringar kommer med ganska många och kostsamma prislappar …)

Translation: I just love the colour scheme in this pic and I’m sort of slowly getting there myself when decorating our new house. Changing the colour scheme of your home is great fun, but admittedly quite expensive …

#Etiketter
#blogg100

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


topobzor.info/google-pixel-i-pixel-xl/

источник

анаполон